Uni Økonomi - Webløsning Uni24

Vi gir deg tilgang til økonomisystemet på web og mobil.

Sentrale funksjoner er løftet opp i skyen slik at arbeidet i større grad kan fordeles mellom oss. Dersom dere ønsker å fakturere selv, eller jobbe med tilbud og ordrer er dette fullt mulig via web. Dersom dere ønsker å sende inn kvitteringer og leverandørfakturaer, og lese rapporter kan dere gjøre dette. Utfordringene med dobbel registrering og integrasjoner vil elimineres når dere får tilgang til samme programvare som vi i regnskapskontoret jobber med. Uni24 gir en effektiv og lønnsom arbeidsfordeling for begge parter.

Våre programpakker på web:

Regnskap, Tilbud, Ordre og Faktura

Denne programpakken benyttes hovedsakelig dersom du ønsker å lage et fakturagrunnlag i ordre, eller vil fakturere selv. En kan opprette kunder og varer, samt følge prosessen fra tilbud til fakturering. Du kan selv også føre innbetalinger og purre dine kunder i Uni24. I tillegg til salgsverktøyet har du mulighet for å forespørre på konto og bilag, samt hente ut regnskapsrapporter. Dersom du ønsker kan du også få mulighet til å føre enkle bilag. 

Ledelsesinfo og Fakturagodkjenning

Dette er en rimelig og enkel løsning for å godkjenne dine leverandørfakturaer. Vi kan ta oss av all innlesing av bilag (blant annet EHF-fakturaer og PDF-filer på e-post), og tildeler deg ferdig konterte fakturaer, slik at du kan logge deg på web for å se originalfakturaen, konteringene, og eventuelle kommentarer som vi har postet. Du kan selv sette på avdeling og prosjekt, endre konteringer og skrive kommentarer tilbake til oss. Alternativt kan du selv hente inn dine fakturaer og registrere dem på web. Da ligger de klar slik at en av våre økonomikonsulenter konterer dem før bokføring. Vi kan også overføre all betalingsinformasjon til din nettbank, slik at du bare trenger å godkjenne dem før betaling.

Du har også mulighet for å hente ut nøkkeltall, totalsummer på tilbud, ordre og faktura sammenlignet med tidligere år, samt hente ut resultat -og balanserapport.

Les her for mer info. http://www.unimicro.no/uni24 

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×