Uni Economy

Med Uni Economy er du rustet for fremtiden

Uni Economy bruker det siste innen webteknologi, og du kan være trygg på at denne løsningen takler utfordringer som kommer.
Systemet har åpen API, og systemet kan derfor skreddersys etter dine behov. Du kan koble til en rekke fagsystemer og andre tjenester som passer din bedrifts behov.
Klikk på linken Integrasjoner for å se hvilken integrasjoner som finnes


Hvorfor velge Uni Economy?

Brukervennlig
Bruk mobilen til å samle data. Ta bilde av kvittering, for å dokumentere utlegg, eller ta bilde av faktura, for så å laste opp i fakturamottaket og videre godkjennes via mobil

Sømløst samarbeid
På alle nivåer kan du ha dialog via chat eller meldinger helt ned på bilags- og ordrenivå.

Automatiserte prosesser
Systemet åpner opp for automatisering av alle jobber, som oppretting av kunde, leverandør, ansatt, bankavstemming, fakturamottak og ocr-tolking.

Åpen og integrasjonsvillig
Systemet har åpen API, og muligheten for utvidelser, spesialtilpasning og integrasjon.

ue.jpg

Uni Economy Lønn
Du kan kjøre lønn direkte fra skyen. Når som helst og hvor som helst.

Uni Economy Time
Registrere timer fra pc, nettbrett og mobil. Få full oversikt over timesaldo og timer pr prosjekt/avdeling. Godkjenne timer for overføring til lønn og ordre, som grunnlag for lønnsutbetaling og utfakturering.

Uni Economy Regnskap
Automatikk og brukervennlighet er stikkordet. Egen innboks der bilag kan sendes inn. Fakturamottak hvor faktura som EHF og PDF tolkes via ocr-tolking, og hvor leverandører opprettes automatisk. Systemet kan settes opp med fakturagodkjenning og flyt, som autobank.

Uni Economy Salg
Salg gir en enkel oversikt over kunder, produkter og status. Utsending til kunde kan gjøres som EHF, PDF via epost, utskrift eller via vipps. Det kan også settes opp automatisk utsending av faktura, noe som vil være svært tidsbesparende dersom man benytter repeterende faktura. 
Purring er innebygget i løsningen, og det kan settes opp integrasjon mot inkassoselskap

Ta Kontakt med oss dersom du er interessert i Uni Economy

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×